Örebro Universitets IF - Ditt träningsställe på Campus
 
Image
 

Nyheter - Grythyttan

Sommarschema i Hälsanhus

(2016-05-26)

Läs mer

Enkätundersökning gällande gruppträning

(2016-05-26)

Stort tack till alla er som deltog i vår gruppträningsenkät tidigare i våras. Vi har atgit emot bra feedback och även konstaterat att våra instruktörer är mycket omtyckta vilket känns jättekul! Vi har dragit en vinnare bland alla som fyllde i enkäten, nämligen Nicole Lindén, som vinner ett presentkort på 300:- att användas vid köp av framtida träningskort hos ÖUIF. Vinnaren komemr att bli kontaktad via mail!

Återigen stort tack!

Hej alla tränande i Hälsans hus i Grythyttan!

(2016-02-12)

Det är verkligen kul att intresset för träning är så stort just nu. Vi har köpt/köper in lite mer material till gruppträningsklasserna för att tillgodose behovet som finns just där, just nu. Vad beträffar gymmet så är vi medvetna om att det är väldigt litet och det blir också varmt när många tränar därinne. Vi hoppas att ni som tränar i gymmet är medvetna om att ni kan trycka på en forceringsknapp som ökar ventilationen något. Vi har framfört och kommer även återigen att framföra dilemmat med gymmet till universitetet och hoppas på en bra lösning framöver.
Det som är mindre roligt är att det har framkommit att det är en hel del som tränar utan giltiga träningskort i Hälsans hus. Därför kommer vi under resten av våren att köra stenhårda kortkontroller både till gruppträningar/bollpass och även inne i gymmet. Se till att alltid visa upp ditt kort i dörren för resp. ledare/instruktör innan du går in så går inpasseringen väldigt smidigt. Tack vare intäkter från träningskorten kan vi ständigt jobba för att förbättra/utveckla verksamheten!
ÖUIF styrelse och kansli